Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden


Producten
Al onze brocante artikelen hebben al een eigenaar gehad en hebben al heel wat jaartjes achter de rug. Deze artikelen vertonen meestal gebruikerssporen. Onder andere kleine beschadigingen, verkleuringen en kleine mankementjes. Deze zullen altijd door PakhuysWest worden beschreven. Artikelen die houtwormsporen vertonen zijn door PakhuysWest behandeld. Op brocante artikelen wordt geen garantie gegeven.


Prijzen
De vermelde prijzen van de artikelen zijn inclusief 21% BTW, staan vermeld in euro’s en zijn exclusief de verzendkosten. De verzendkosten zullen per artikel worden aangegeven.


Cadeaubonnen
Cadeaubonnen hebben een geldigheidsduur van één jaar vanaf het moment van afgifte door PakhuysWest. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld en kunnen niet geretourneerd worden.


Aanbetaling en reservering
Een product kan voor maximaal twee (2) weken gereserveerd worden. Een reservering moet door PakhuysWest bevestigd worden voordat een overeenkomst is bereikt. Als een reservering na twee (2) weken niet afgenomen is, verloopt de reservering.
Voor een reservering van een product wordt maximaal 50% van de aanschafwaarde van het product gevraagd. De bepaling van de hoogte van het bedrag voor een reservering is aan PakhuysWest voorbehouden. Als een product is gereserveerd verloopt na twee weken het recht op restitutie van de aanbetaling.


Betaling
Betalingen kunnen worden gedaan via iDeal, bankoverschrijving of à contant. Verzending geschiedt nadat PakhuysWest de betaling heeft ontvangen.
Af te halen artikelen dienen vooraf te worden betaald via iDeal, bankoverschrijving of kunnen contant worden betaald.
PakhuysWest behoudt zich het recht om niet betaalde bestellingen binnen 7 dagen te annuleren.


Bedenktijd en terugzending
Als uw aangekochte product niet aan uw verwachting voldoet kunt u deze binnen 14 dagen retourneren, U dient PakhuysWest hiervan altijd van te voren per e-mail op de hoogte te stellen. De verzendkosten van de retourzending zijn voor de rekening van de koper. De retourzending wordt alleen geaccepteerd mits het artikel in goede staat en in originele verpakking is geretourneerd.
Artikelen die beschadigd zijn of extra schade hebben opgelopen, door welke oorzaak dan ook, zullen niet vergoed worden.


Verzending
Na betaling streven wij er naar om uw bestelling binnen 2 werkdagen naar u toe te zenden. Overschrijding van de door PakhuysWest opgegeven leveringstermijn, door welke oorzaak dan ook, geeft de afnemer nimmer recht op schadevergoeding.
De verzendkosten van een artikel zullen door PakhuysWest bij het betreffende artikel worden aangegeven. PakhuysWest hanteert de volgende verzendkosten:

  • Brievenbuspost € 1,28 tot 2,56
  • Pakket brievenbus € 4,25
  • Pakketverzending binnen Nederland van 1 t/m 10 kilogram vanaf € 7,25
  • Pakketverzending binnen Nederland tot 10 kilogram verzekerd € 14,90
  • Pakketverzending binnen Nederland 10 t/m 30 kilogram € 13,25
  • Pakketverzending binnen Nederland 10 t/m 30 kilogram verzekerd € 14,90

PakhuysWest verpakt uw bestelling met grote zorg en is dan ook niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de bestelde artikelen. U kunt uw artikelen verzekerd laten verzenden tegen meerprijs. Dit kunt u bij uw bestelling via de webwinkel, of via een e-mail, aangeven.

Ophalen
Zelf ophalen van goederen is ook mogelijk en dit gaat op afspraak op vrijdag of zaterdag in onze winkel te Doesburg. Mailt u ons als u de bestelling liever ophaalt. De bestelling kan contant betaald worden, vooraf via bankoverschrijving of iDeal. Pinnen in onze winkel is ook mogelijk!

Privacy
PakhuysWest geeft veel om uw privacy en daarom worden uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt aan derden. De persoonsgegevens die PakhuysWest verwerkt zijn:
– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling en/of het toezenden van een nieuwsbrief in de vorm van een e-mail. De nieuwsbrief ontvangt u alleen als u zich zelf heeft aangemeld via onze website.
Hiernaast is de website beveiligd middels een SSL verbinding, wat uw aankoop en uw gegevens beveiligd.

Contactgegevens
Mocht u verdere vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met PakhuysWest:

Adresgegevens:
Meipoortstraat 31
6981DH Doesburg (Gelderland)
Nederland
E. info@pakhuyswest.nl